CENTRAL DISTRICT VIITORULUI 134


#AfordableLuxury


Central District Viitorului 134 înseamnã un proiect boutique, cu 40 apartamente generoase, impartite in 2 imobile, ceea ce inseamna o comunitate restransa, uniti prin aceeasi dorinta de a impartasi valorile noastre legate de calitatea ridicata a vietii, atentia la detaliu si design. Impartit in doua corpuri de imobile si un subsol general, cu regim de inaltime P+5R+6R si respectiv P+3R+4R, ce comunica printr-o zona pietonala inverzita, asemenea unui portal viu, Central District Viitorului 134 va cuprinde 10 apartamente cu 2 camere, 19 apartamente cu 3 camere, 8 apartamente de 4 camere cu gradina privata sau terase generoase si 3 duplex-penthouse-uri cu terase impresionante, inverzite, pentru a aduce cat mai mult din natura in mijlocul betoanelor.

#QualityOfLife


Detaliile elegante de culoarea alamei subliniaza liniile simple si elegante ale fatadelor, punctate pe alocuri de balocoane frantuzesti si pergole din panza neagra, rabatabile, asemenea unor mici pietre pretioase ce evidentiaza creatia unui artist. Aceasta analogie nu este deloc intamplatoare, Central District Viitorului dorindu-se a fi primul proiect residential din Romania ce impleteste dezvoltarea imobiliara cu manifestari unicat de arta urbana, ce vor purta semnaturile unor artisti consacrati, de street art. Gardul imobilului, holul de acces, holurile etajelor, toate vor fi innobilate de creatiile artistilor cooptati special pentru acest proiect, iar cea mai impresionanta creatie va fi o girafa albastra, construita si montata la fata locului, ce se “hraneste” cu frunzelele pergolelor, pe doua etaje. Toate apartamentele noastre au fostproiectate cu atentie la fiecare detaliu si nimic nu a fost lasat la voia intamplarii: proportiile , lumina naturala si artificiala, privelistea cea mai buna posibila, finisaje si solutii tehnice premium. Se anunta o toamnă intensa pentru noi si suntem bucurosi sa o impartașim cu tine.

VEZI MAI MULT

#GreenBuilding


Urmand traditia premierelor nationale din proiectele anterioare - unde in Central District Cuza99 am creat o cladire verde la propriu, cu pomi si jardinière grandioase pe fatada, iar in Central District 4 Elemente am implementat prentru prima oara intr-un proiect imobiliar rezidential o pista de alergare pe bloc si o zona de relaxare cu cinema in aer liber- si in Central District Viitorului 134 vom oferi o premiera nationala : primul proiect rezidential cu acces direct la un teren de sport.

Proiectul nostru are ca termen de finalizare aproape doi ani (Iunie 2022).

#AwardedProject


Central District Viitorului 134 este castigatorul premiului 2020 RESIDENTIAL DEVELOPMENT - ROMANIA la INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS, LONDRA. Premiile International Property sunt deschise profesioniștilor din domeniul proprietății rezidențiale și comerciale din întreaga lume. Celebrează cele mai înalte niveluri de realizare de către companiile care operează în toate sectoarele industriei imobiliare. Un premiu obtinut la International Property Awards este o marcă de excelență de renume mondial. Premiile sunt împărțite în regiuni care acoperă Africa, Asia Pacific, Arabia, Canada, Caraibe, America Centrală și de Sud, Europa, Marea Britanie și SUA. Participanții intră in competitie la nivel național și sunt judecați de o echipă de profesioniști cu experiență, care acoperă întreaga gamă de discipline in zona real-estateului. Companiile câștigătoare sunt apoi invitate să participe la o gala stralucitoare pentru fiecare regiune și au dreptul să utilizeze logo-ul în comunicarea si marketingul acestora. Câștigătorii cu cele mai bune note din fiecare regiune sunt înscriși automat în cadrul International Property Awards, care determină în cele mai bune companii de real estate din lume.

Location

Central District Viitorului 134 este situat în zona centrală a Bucureștiului, pe Strada Viitorului 134-136, un loc perfect poziționat pentru a ajunge rapid in zonele vibrante ale orasului, dar suficient de retras, incât sa simți protecția unei comunitați linistite. A deveni proprietar in Central District Viitorului 134 este o oportunitate, in primul rand datorită accesului la o calitate ridicată a vieții , la o valoare extraordinară, dar mai ales prin bucuria de zi cu zi generată de fiecare detaliu al casei tale.

PHOTO GALERY

FLOOR PLAN

VIDEO TOUR

Awarded Developer


Forty Investments este o companie de dezvoltare imobiliara multi-premiată, care dezvoltă proiecte rezidentiale în zona centrala a Bucurestiului, sub marca Central District, si proiecte comerciale in toata Romania, sub brandul Trade District. Ne dorim sa cream locuri care inspiră și proiecte ale căror viziune si design aduc valoare sustenabilăorașului. Aceste valori sunt ceea ce transformă angajamentele noastre intr-o responsabilitate de a nu accepta mediocritatea.

Media

Programeaza Vizionare