30/05/2023

Forty Management are un nou COO: Florin Suicescu este un executiv cu peste 30 de ani de experiență managerială  

Autor: s360_forty

Forty Management anunță că l-a cooptat în echipa sa pe Florin Suicescu, încalitate de director de operațiuni, pentru a contribui la strategia de scalare a Central District Lagoon City, cel mai complex proiect de reconversie urbană verde din Europa Centrală și de Est. De asemenea, Florin va contribui și la implementarea hotelului Central District București – The Crest Collection by Ascott din centrul Bucureștiului. Construcția acestuia este estimată să înceapă în această toamnă, cu deschiderea preconizată în primul trimestru al anului 2026.

Cu o experiență managerială de peste 30 de ani, Florin a ocupat poziții de conducere în domeniul dezvoltărilor imobiliare și hoteliere, participând la realizarea unora dintre cele mai sofisticate proiecte din aceste sectoare, printre care: Central Residential Park, Corinthia Grand Hotel du Boulevard, Swissotel București.   

Sunt bucuros să pornesc într-o astfel de călătorie alături echipa Forty, o companie inovativă ce a reușit într-o perioadă scurtă să creeze un brand puternic cu un drum foarte frumos de creștere accelerată. Împărtășim valori asemănătoare și sper că abordarea mea pragmatică, centrată pe rezultate, să contribuie semnificativ la finalizarea cu succes a dezvoltărilor Lagoon City și  a componentelor hoteliere ale grupului. Această nouă etapă din cariera mea este o misiune plină de provocări și de planuri ambițioase, având în vedere complexitatea proiectului și planurile de extindere la Budapesta, Praga și Varșovia”, a adăugat Florin Suicescu.

Recent, Forty Management  a demarat lucrările pentru dezvoltarea Central District Lagoon City din București, cel mai inovator proiect de reconversie urbană mixtă, self-sustainable, unic în Europa Centrală și de Est. Proiectul va implementa pentru prima dată în Europa de Est tehnologia patentată Crystal Lagoons®, care permite construirea și întreținerea unor lagune artificiale cu apă turcoaz, de dimensiuni nelimitate, eficiente energetic. Aceasta va fi amplasată pe o suprafață de peste 10.000 mp, va avea o adâncime maximă de 2 metri, două plaje de mari dimensiuni, de peste 3.200 mp și numeroase alte facilități. Lagoon City va aduce in jurul acestei lagune artificiale un hotel de 5* cu 323 de camere afiliat unui brand internațional, 401 de apartamente destinate pentru închiriat, 9.200 de mp de spații comerciale și de servicii, o clădire de birouri clasa A de 8.500 mp, precum și alte facilități.

Mai multe detalii despre proiectele Central District și Lagoon City puteți găsi aici: https://centraldistrict.ro/, https://lagooncity.ro/.

***

Pentru mai multe detalii o puteți contacta pe Irina Melecciu-Vițelaru la irina@fortymanagment.ro sau +40 722 551 534.