08/05/2023

Din zonă industrială în destinaţie de vacanţă: Forty Management merge în zona Petrom City cu un proiect de leisure

Autor: s360_forty

Ideea din spatele proiectului care va fi dezvoltat de Forty Management îşi are originile în America, acolo unde Crystal Lagoons, o companie americană cu birouri în întreaga lume, a dezvoltat şi patentat o tehnologie care permite construirea şi întreţinerea unor lagune artificiale de dimensiuni nelimitate, la costuri reduse, oriunde în lume.

Forty Management, dezvoltator român de proiecte imobiliare cu destinaţie mixtă şi reconversie urbană verde, a demarat lucrările pentru Central District Lagoon City, un proiect care va cuprinde peste 400 de apartamente strict pentru închiriere, spaţii de biouri şi servicii, un hotel şi o lagună artificială amplasată în centrul complexului.

Ideea din spatele proiectului care va fi dezvoltat de Forty Management îşi are originile în America, acolo unde Crystal Lagoons, o companie americană cu birouri în întreaga lume, a dezvoltat şi patentat o tehnologie care permite construirea şi întreţinerea unor lagune artificiale de dimensiuni nelimitate, la costuri reduse, oriunde în lume. Investiţia, afirmă Lucian Azoiţei, CEO al Forty Management, va depăşi 120 mil. euro, iar proiectul va fi finalizat în aproximativ trei ani. Finanţarea provine atât din surse proprii, cât şi dintr-un credit bancar al unui consorţiu alcătuit din băncile CEC, Alpha Bank şi First Bank, potrivit dezvoltatorului.

„Este un proiect verde. Prin acest proiect ne propunem să redefinim noţiunile de life-style şi divertisment, aducând toate aceste facilităţi high-end chiar în centrul oraşului şi transformând Bucureştiul într-o destinaţie de vacanţă, cu ape turcoaz şi plaje.“

„Este un proiect care va pune Bucureştiul pe hartă ca destinaţie de vacanţă. Mai mult decât atât, Lagoon City este primul proiect imobiliar mixt verde din Europa Centrală, auto-sustenabil, în care toate utilităţile sunt produse in-house“, a spus Lucian Azoiţei, CEO al Forty Management.